Kuopio • Mikkeli • Joensuu • Savonlinna • Kajaani

Miespuolinen web-suunnittelija työskentelee toimistossa.

It-palvelut tuovat lisäarvoa

Modernilla IT-ympäristöllä mahdollistat monimutkaistenkin prosessien ja työnkulkujen automatisoinnin. Näin saat kokonaisuuden helposti hallintaan.

Virustorjunta- ja tietoturvapalvelut

Autamme sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan olemassa olevat ja piilevät tietoturvauhkat. Tarjoamme jatkuvan palvelun tietojen turvaamiseksi.

It-kartoitus ja -analyysi yrityksille

Kartoituksessa luomme kokonaiskuvan toimisto- ja IT-ympäristöösi ja summaamme asiat yhteen dokumenttiin. Näin sinulla on tiedossa, miten it-ympäristösi on rakennettu ja asiat eivät ole pelkästään muistin varassa.

Etähallinta- eli laitehallintapalvelu

Vapauta aikasi ydinliiketoimintaasi. Etä- ja laitehallintapalvelumme korjaa mahdolliset virhe- ja vikatilanteet jo ennen kuin ne kertautuvat ja kasvavat varsinaisiksi ongelmiksi.

EDR (Endpoint Detection and Response)

EDR-ratkaisut oppivat jatkuvasti keräämällä ja analysoimalla tietoja, ne voivat suojautua jopa tuntemattomilta uhilta ennen kuin vahinkoa ehtii syntyä.

Microsoft 365 yrityksille

Enemmän kuin pelkkä sähköposti tai toimistosovellukset. Microsoft 365 mahdollistaa tuottavien pilvipalveluiden käyttöönoton.

Sharepoint intranet

Sharepoint -ratkaisut ovat avain vaivattomaan tiedonhallintaan. Paranna ryhmätyötä, löydä tiedot nopeasti ja tee organisaation yhteistyöstä saumatonta jakamalla ja hallitsemalla sisältöä, tietoa ja sovelluksia.

IT-tuki- ja huoltopalvelut

Tietoliikenneinsinööreistä ja teknikoista koostuvaan Officepron 15 hengen tuki- ja huoltotiimiimme mahtuu monen alan asiantuntijoita.

Konesalipalvelut

Nykyaikainen ja kustannustehokas palvelumme soveltuu yrityksille, jotka haluavat palvelun, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Infonäyttö- ja AV-ratkaisut

Infonäyttö tarjoaa katselijoilleen parhaimmillaan muuttuvaa ja näyttävää sisältöä. Monipuolinen sisältö herättää ja pitää mielenkiinnon yllä.

Rahoitus

Laitteet saat kauttamme myös edullisella rahoituksella. Oma pääoma ei sitoudu kerralla investointeihin ja kustannusten hallinta on helppoa

Miksi Officepro:n IT-palvelut?

Käytössäsi ovat maanlaajuiset help-desk -palvelut

Asiakkaanamme voit aina soittaa tai olla muuten yhteyksissä tuttuihin asiakaspalvelijoihimme.

Helpdeskiin soitettujen puheluiden vastausaika on alle 20 sekentia.

Teet jatkossa vain perusteltuja ja fiksuja laite- ja palveluhankintoja

Autamme sinua kilpailuttamaan ja valitsemaan parhaat ratkaisut omiin tarpeisiisi. Näin saat minimoitua turhat kulut ja teet pitkässä juoksussa fiksumpia hankintoja.

Tietoturva ja päivitykset pysyvät automaattisesti ajan tasalla

Hoidamme puolestasi kaiken tietoturvan ja päivitysten ylläpidon reaaliajassa ja ennakoiden. Näin vältät ongelmat, joita päivitysten erääntymisestä yleensä koituu.

Saat nopean lähitukipalvelun Itä-Suomen alueella

Maanlaajuisten etäyhteyksien lisäksi palvelemme nopealla lähituella Itä-Suomen alueella.

Tarvittaessa saat IT-asiantuntijamme pikaisesti paikan päälle avuksesi.

Miksi Officepro:n IT-palvelut?

Räätälöimme palvelun juuri sinulle

Jokainen IT-ympäristö on uniikki kokonaisuus. Tämän takia tarpeet, rutiinit ja käyttötarkoitukset ovat omanlaisia. IT-ympäristösi on palveltava ennen kaikkea arkeasi ja liiketoimintasi tavoitteita.

Tästä syystä me Officepro:lla räätälöimme IT-palvelut aina omien tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Saat tehokkaan mutta helppokäyttöisen kokonaisuuden, jossa turhat toiminnot ja kulut on karsittu pois.

Näin tiedät tasan tarkkaan mistä maksat. Samalla kokonaisuuden hahmottaminen sekä kulujen ennakointi on helppoa.

Palvelumme sopivat sinulle, jos haluat irrottaa IT:hen kuluvaa aikaa ja energiaa muuhun tuottoisampaan tekemiseen.

Jättämällä IT-asioiden ylläpidon meille, saamme yhdessä vähennettyä mahdollisten ongelmienne määrää. Näin saamme luotua sinulle ja henkilöstöllesi parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Saamme asiakkailtamme eniten kiitosta nopeasta, joustavasta ja henkilökohtaisesta toimintatavastamme, jossa palvelulla on kasvot. Mikäli jaat kanssamme samanlaiset arvot, yhteistyöstämme tulee varmasti sujuvaa.

Data, eli toisin sanoen kaikki tieto mitä yrityksessäsi on, on yksi suurimmista kilpailuvalteistasi. Sen ylläpito, hallinta ja suojaamisen varmistaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tämän vuoksi varmuuskopioiden ja tietoturvan aukoton ylläpito ovat osa palveluamme. Näin varmistat helposti, ettei minkäänlaisia riskejä pääse syntymään.

Suunnitelmassa huomiodaan tietoturvakäytännöt ja EU:n tietoturva-asetukset. Näin saadaan saumaton kokonaisuus, joka palvelee yritystäsi pitkälle tulevaisuuteen.

Palveluidemme kilpailuvaltteja ovat myös läpinäkyvä laskutus ilman piilokuluja.

Pääset seuraamaan kulujen muodostumista ja perusteluja selkokielellä. Näin saat itse olla kulujesi herra tai rouva.

Kanssamme pysyt jatkuvasti kärryillä IT-ympäristösi tilasta ja siellä tapahtuvista toiminnoista perusteluineen. Tarvittaessa muutosten tekeminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta.

Käytännössä saat parhaan avun omaan arkeesi. Tälloin voit keskittyä rauhassa ja parhain edellytyksin omaan liiketoimintaasi.

Hyödynnä maksuton demo

IT-alan ammattilaisena saat kauttamme helppokäyttöiset ja tietoturvalliset työkalut oman työsi tueksi.

Ratkaisut on valittu alan ammattilaistemme toimesta. Ne vastaavat kaikin puolin modernin IT-ammattilaisen tarpeisiin ja tavoitteisiin toimialasta riippumatta.

Saat meiltä nykyaikaisen ja tehokkaan pilvipohjaisen hallintatyökalun. Sen avulla hallitset IT-ympäristösi kaikkia laitteita, verkkoja, virusturvaa sekä varmuuskopioita yhdestä ja samasta portaalista.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun et joudu käyttämään useampaa ratkaisua kokonaisuuden hallintaan. Samalla IT-ympäristöjen tilanteen viestiminen sekä päätösten perusteleminen työyhteisösi muille jäsenille helpottuvat.

Halutessasi voit myös ulkoistaa tai jättää osan ympäristönhallinnasta meidän hoidettavaksemme.

Saat meistä lisäkäsiä omalle IT:llesi. Näin ollen sinun ei välttämättä tarvitse palkata henkilökuntaa lisätarpeita tai spesifiä osaamista varten.

Käytännössä IT-tuki on oman IT:nne apuna, jolloin yrityksesi ei tarvitse omistaa kaikkea osaamista itse.

Yrityksesi sisällä ja asiakkaillenne tämä näkyy varmempana ja tehokkaampana arkena IT:n parissa.

Voit tutustua moderniin portaaliimme alkuun rauhassa maksuttomalla demolla! Tämän jälkeen sinun on helppo arvioida, onko portaali myös omaan käyttöösi sopivin ratkaisu.

Millainen on hyvä it-ympäristö

Moderni IT-ympäristö tuo lisäarvoa

It-ympäristön tuoma lisäarvo on myös helposti todennettavissa. Oikein toteutettu it-ympäristö myös  tehostaa tuottavuuttanne.

Onko sinunkin yrityksellesi kehittynyt ajansaatossa aikaa ja resursseja vieviä manuaalisia prosesseja? Tämä on yleinen haaste tietotekniikan yleistyttyä, mutta se on myös helposti ratkaistavissa.

Modernilla IT-ympäristöllä mahdollistat monimutkaistenkin prosessien ja työnkulkujen automatisoinnin. Voit yhdistää tietoja useista eri tietolähteistä ja järjestelmistä. Näin saat kokonaisuuden helposti hallintaan.

Onko yrityksessäsi vielä käytössä paperisia lomakkeita, sopimuksia tai muita asiakirjoja? Siirtäisitkä ne mieluummin digitaaliseen muotoon?

Morderni IT-ratkaisu mahdollistaa tehokkaat tavat paperisten työnkulkujen modernisointiin. Samalla se tarjoaa tietoturvalliset digitaaliset kirjastot asiakirjoillesi. Tämän vuoksi tiedon hakeminen on jatkossa monin verroin nopeampaa.

Sähköisellä allekirjoituksella varmistat, että saat tärkeät asiakirjat allekirjoitettua myös etänä, eikä paperia tai tulostetta kulu turhan tähden.

Onko sinulla mielessä jokin työsi ja yrityksesi tuottavuuteen liittyä idea tai ongelma, johon haluat löytää sopivan ratkaisun?

Ota meihin yhteyttä. Käydään yhdessä ideasi tai ongelmasi läpi.

Teemme sinulle ratkaisuehdotuksen, josta saat varmasti ideoita etenemiselle.

Keskustelu ei luonnollisesti sido sinua meihin millään tapaa. Voimme tavata joko etänä tai sinulle sopivassa paikassa!

It-ympäristö tarpeiden mukaan

Tarpeidenne mukaan suunniteltu IT-ympäristö on kustannustehokkaampi kuin sirpaleinen kokonaisuus. Modernin IT-ympäristön kustannukset ovat helposti skaalattavissa liiketoimintasi kokoon ja tarpeisiisi vastaaviksi.

Käytännössä voit ottaa käyttöösi vain tarvitsemasi toiminnallisuudet. Niinpä maksat vain siitä, mitä aidosti tarvitset.

Näin pienikin yritys voi saada käyttöönsä suuren yrityksen työkalut ilman suuria investointeja. Samalla työkalujen ja toiminnallisuuksien laajentaminen käyvät joustavasti ja helposti liiketoiminnan kasvaessa tai kehittyessä.

Kuukausipohjainen hinnoittelu IT-palveluissamme luo ennustetta-vuutta omiin IT-kuluihisi. Voimme yhdessä ennustaa helposti myös kustannukset, mikäli liiketoimintasi kasvaa tai pienenee.

Käytön mukaan laskutettavat modernit IT-palvelumme ovat kannustaneet useita yrityksiä kokeilemaan liiketoiminnan digitalisointia. Tällä tavalla he huomaavat sen hyödyt omakohtaisen kokemuksen kautta.

Kanssamme jokainen askel on helppo ottaa. Ilman, että joudut ottamaan riskejä tai tekemään valtavia alkuinvestointeja.

Kysy asiantuntijaltamme näkemys, miten omia IT-kulujasi on mahdollista järkeistää!

It-ympäristön tietoturva

Takuuvarmasti tietoturvallinen IT-ympäristö

Moderni IT-ympäristö tarjoaa laajan tietoturvan tiedostotasolta koko organisaation ympäristöön. Kokonaisuudessa huomioidaan jokainen käyttäjä sijainnista riippumatta.

Tarjoamamme IT-palvelut yrityksille ovat sinulle turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto.

Voit varmistaa tietoturvan korkean suojaustason ilman katkoksia tai omatoimisia seuranta- ja päivitysrutiineja.

Asiakkaanamme kokonaisuutesi voi olla täysin tietoturva-ammattilaistemme hoidossa 24/7.

Palveluihimme sisältyy monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto. Toiminta on tehty käyttäjille helpoksi. Monivaiheinen tunnistautuminen lisää merkittävästi yrityksenne järjestelmien ja tietojen suojausta, ja se alkaa olla yritystoiminnassa jo yksi minimistandarteista.

Sen myötä mahdollinen salasanan vuotaminenkaan ei aiheuta enää tietototurvariskiä toiminnallanne. Samalla tiedostot tallentuvat salattuina omiin pilvipalveluihinne. Niin ikään kaikki tärkeät sähköpostiviestit voidaan lähettää salattuina, jolloin ne eivät voi päätyä väärien silmien eteen.

Joustavat käyttöoikeudet tarpeen mukaan

Halutessanne voimme määrittää joustavasti erilaisia käyttäjäoikeuksia tiedostoillenne. Oikeudet voivat koskea jopa yksittäisiä dokumentteja.
Näin hallitset itse, mikä tieto on kenenkin saavutettavissa ja käytettävissä.

Tietosuojan lisäämiseksi voimme määrittää toiveestasi myös erilaisia sääntöjä. Näin arkaluontoista tietoa, kuten henkilötietoja, ei pysty lähettämään organisaationne ulkopuolelle.

Halutessanne voitte määrittää sääntöjä myös itse IT-ympäristössä, jonka tarjoamme käyttöönne. Tarvittaessa opastamme teidät kaikkiin toiminnallisuuksiin.

Mikäli haluat parantaa tietoturvaanne modernin IT:n avulla, ota yhteyttä!

Keskustelun myötä selvitämme yhdessä tämänhetkisen tilanteenne sekä tarpeenne. Luonnollisesti maksutta ja ilman sitoutumista.
Saat joka tapauksessa toimintasuosituksen alan asiantuntijalta.

Palaveri voidaan järjestää etänä tai sinulle sopivassa paikassa.