Kuopio • Mikkeli • Joensuu • Savonlinna • Kajaani

Tietokoneen näppäimistö jonka päällä on ketjuja ja lukko kuvaamassa lukitusta.

Virustorjunta- ja tietoturvapalvelut

Tieturvapalvelumme takaa, että sinulla on käytössä uusimmat päivitykset ja teknologiat, jotka pitävät virukset ja luvattomat tunkeilijat poissa.

Officepron tietoturva- ja virustorjuntapalvelu pitää sisällään kaiken tarvittavan

Tietoturva- ja virustorjuntapalvelu

Tarjoamme sinulle parhaat tietoturvaratkaisut ja teknologiat.

Haluamme auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan olemassa olevat ja piilevät tietoturvauhkat. Voimme suojata ja ylläpitää yrityksesi jatkuvana ja kehittyvänä palveluna.

Tieturvapalvelumme takaa, että sinulla on käytössä uusimmat päivitykset ja teknologiat, jotka pitävät virukset ja luvattomat tunkeilijat poissa.

Etätyö ja tietoturva

Etätyöskentelyssä tulee ottaa huomioon virustorjunnan ja haittaohjelmien lisäksi tietojen suojaus myös sisäisiltä uhkilta.

Sisäinen uhka voi olla inhimillisestä erehdyksestä tai tahallisesti aiheutettu tietovuoto, jolloin tärkeä dokumentti voi joutua vääriin käsiin.

Voimme luoda sinulle ja yrityksellesi sopivan tietoturvapolitiikan. Voimme luoda tiedoillesi luokitteluja ja sääntöjä eli kuka saa avaa ja jakaa tietoja.

Tietoturvan taso

Asiatuntijamme seuraavat aktiivisesti alalla toimivia organisaatioita ja tietoturvallisuudesta vastaavia yhteistyökumppaneitamme ollakseen aina tietoisia kaikista mahdollisista uhkista.

Tietoturvan riittävä taso muuttuu jatkuvasti erilaisten uhkakuvien mukaan.

Käymme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa läpi nykyisen tietoturvasi tason. Teemme sinulle ratkaisuehdotuksen koskien tietoturvaasi.

Kun ratkaisuehdotus on hyväksytty, otamme käyttöön tarvittavat palvelut, jonka jälkeen voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

It-ympäristö

Tieto- ja viestintätekniikka

Tieto- ja viestintätekniikasta on tullut viime vuosi-kymmeninä kiinteä osa suomalaista yhteiskuntaa ja ihmisten arkea.

Tekniikkaa sovelletaan jatkuvasti uusiin käyttökohteisiin, ja tietoa kerätään ja käsitellään tietoverkoissa valtavia määriä.

Tulevaisuudessa liikeyritysten ja yhteiskunnan toimintaympäristö monimutkaistuu entisestään: digitaaliset palvelut lisääntyvät, lait uudistuvat ja tietoturvallisuushyökkäysten uhka kasvaa.

*kyberturvallisuuskeskus.fi/Luottamuksen lähteillä

Officepron tietoturvapalvelut

Me pystymme vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden tietoturvallisuushaasteisiin.

Pystymme räätälöimään tietoturvapalvelumme yrityskohtaisiksi kokonaisuuksiksi joka ottaa huomioon liiketoiminnan toimintaympäristön, kokoluokan ja alakohtaiset riskit.

Suunnitelmassa huomiodaan tietoturvakäytännöt ja EU:n tietoturva-asetukset. Näin saadaan saumaton kokonaisuus, joka palvelee yritystäsi pitkälle tulevaisuuteen kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Tiedä uhkat, osaat varautua

Liikenne- ja Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus julkaisee kuukausittain kybersääkoosteen. Kooste kertoo kuluneen kuukauden merkittävistä tietoturvapoikkeamista ja -ilmiöistä.

Tuote on ensisijaisesti suunnattu tietoturvasta vastaaville henkilöille, mutta arjen kyberturvallisuus -osiossa on hyviä neuvoja myös tavalliselle kansalaiselle.

Lukija saa nopean kokonaiskuvan siitä, mitä kyberturvallisuuskentällä on kauden aikana tapahtunut.