Kuopio • Mikkeli • Joensuu • Savonlinna • Kajaani

Lähikuvassa kassakone jonka näppäimiä joku juuri painaa

Kassakoneet ja kassajärjestelmät

Valikoimissamme myös kassojen lisälaitteet ja tarvikkeet, kuten paperirullat, värinauhat, kassalaatikot, viivakoodinlukijat ja muut oheistuotteet, joilla varmistat kassasi häiriöttömän käytön.

Kassakoneet ja kassajärjestelmät juuri omiin tarpeisiin

Kassa juuri sinun tarpeisiisi

Rakennamme sinulle ”avaimet käteen” -tyyppisen ratkaisun, jotta käytön aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Kassaohjelmistojen ohessa tarjoamme myös laiteratkaisun tarpeiden mukaisesti.

Kassat saat joustavilla maksuehdoilla myös lyhytaikaiseeen käyttöön. Meiltä voit myös vuokrata kassan perusmallistosta (SE-S/C –mallit). 

Suoritamme myös kassojen huollot

Suoritamme myös kassakoneiden huolto-/ohjelmointitöitä myymälässämme tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luona.

Ohjelmoinnit yleisempiin kassamerkkeihin.

Valikoimissamme myös kassojen lisälaitteet ja tarvikkeet, kuten paperirullat, värinauhat, kassalaatikot, viivakoodinlukijat ja muut oheistuotteet, joilla varmistat kassasi häiriöttömän käytön.

Onko kassakone pakollinen?

Kassakone ei toki ole pakollinen, mutta myyjän on aina tarjottava kuitti asiakkaalle.

Kassakone tai muu järjestelmä helpottaa elinkeinoharjoittajan toimintaa huomattavasti. Löydä tarpeeseesti sopiva kassaratkaisu Officepro:lta.

Tarjoamme laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivan ratkaisun kassatoimintojen ratkaisemiseen.

Hankkiessasi kassakoneen mieltä, saat sen aina valmiiksi ohjelmoituna. Meiltä saat myös aina käyttökoulutuksen.

It-ympäristö

Vektori Kassa Pro ohjelmisto

Pro versioissa on täydet ominaisuudet ja Kassassa voi olla rajaton määrä tuotteita, tuoteryhmiä ja käyttäjiä eli myyjiä. Kassa voidaan ottaa käyttöön lataamalla sovellus Android Play Kaupasta tai Apple App Storesta ja kirjautumalla sisään saaduilla tunnuksilla.

Sisältää myös oikeuden käyttää Vektori Kassakeskusta ja tuotehallintaa, sekä muita kassakeskuksen perusominaisuuksia. Voit käyttää omaa tablettia tai puhelinta kassapäätteenä. Kokeile kassan demoversio

Tabletissa tai puhelimessa toimiva monipuolinen ja helppokäyttöinen kassaohjelma. Sisältää kaikki kassan perusominaisuudet, jolla tuotteiden myyminen on nopeaa ja sujuvaa. Kassa toimii sekä pienillä, että suurilla näytöillä. Pienillä näytöillä käyttöön tulee automaattisesti Smart & Swipe toiminto, jossa näytöllä näkyy kerrallaan tuoteryhmät, tuotteet tai myyntirivit (voi vaihtaa sivulle pyyhkäisemällä). 

Casio kassakoneet ja kassajärjestelmät

Casio kassajärjestelmät

Casio V-R sarja on laajasti personoitavissa eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille, se kasvaa ja pienenee tarpeesi mukaan. Kestävä ja vikasietoinen kokonaisuus varmistavat työskentelyn jatkuvuuden.

Kyseessä on android-pohjainen kosketusnäytöllinen kassaratkaisu. 

Vakiona on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Nopea ja helppo käyttöönotto. Täysin pilvi yhteensopiva (Ahola-Cloud Basic ja Premium).

V-R sarjan kassat ovat laajennettavissa monipuolisesti lisälaitteilla. Järjestelmiin voidaan liittää maksupäätteen lisäksi asiakasnäyttö, viivakoodinlukija, lisäkirjoitin tai vaikkapa pöytiinmyyntiä helpottava tabletti.

Muut kassajärjestelmät

  • Note Shot E-Kassa. Internet-selaimessa toimiva kassaohjelmisto
  • Note Shot Finance – PC-Kassaohjelmisto
  • Solmio Kassa  Android-kassasovellus

Casio kassakoneet

Meiltä löytyy suoraan hyllystä Casio-kassakoneiden mallisto, joista etsimme tarpeeseen sopivimman vaihtoehdon.

Toimitamme kassakoneet aina käyttäjän tiedoille valmiiksi ohjelmoituna ja annamme laitteen käyttöä varten käyttökoulutuksen.

Tutustu laitteisiin sivullamme tai lue lisää esitteistä:

Kysy myös rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!